Kvaliteta koja čini razliku.

Objavljeno: 24 studenoga, 2023

BMW gume najbolje su za svaku cestu jer pružaju kvalitetu i sigurnost, a vaš automobil ne zaslužuje ništa manje od originalnih BMW kotača i guma sa zvjezdicom. Budite bezbrižni u planiranju vaših zimskih avantura, jer ćemo se pobrinuti da vaše vozilo bude prilagođeno čistom užitku u vožnji po svim uvjetima.

Zašto odabrati originalne BMW zimske gume?

-BMW zimske gume ističu se prepoznatljivim dizajnom i visokim standardima sigurnosti.

-Izrađene su po mjeri i strogo testirane na 50 različitih kriterija kvalitete.

-Koriste jedinstvenu gumenu smjesu koja pruža izvrsno prianjanje na klizavim cestama.

-Omogućuju optimalno prianjanje, upravljanje i izuzetne performanse pri kočenju.

Ekonomične su i izdržljive, što znači da zbog posebnih materijala i sustava pomažu u smanjenju potrošnje goriva, jamče udobnost na dugim relacijama i smanjuju razinu buke.

-Originalne BMW gume nose dobro poznatu oznaku zvijezde kojom se ustvrđuju visoki BMW standardi i  stroge metode ispitivanja.

BMW osiguranje guma dolazi sa svim BMW gumama.

Osigurajte stabilnost na cesti uz potpunu sigurnost uz novo BMW osiguranje guma.Pružamo pokriće do 100% za različite vrste oštećenja tijekom razdoblja od 36 mjeseci. Vrijedi za sve gume označene zvjezdicom i kompletne kotače koje su postavljene na automobil i registriran od ožujka 2020. godine.

BMW osiguranje guma uključuje:

-zaštitu od oštećenja uzrokovanih oštrim predmetima (npr. čavao ili slomljeno staklo)

-oštećenja od udarca o rubnik pri parkiranju

-šteta uzrokovana vandalizmom

-krađa guma

Zašto je važno imati pravu zimsku gumu?

Razlika se osjeća u kvaliteti. U kočenju, i nekoliko milimetara čini veliku razliku. Stoga, ključno je da vaš BMW koristi besprijekorne gume. Preporučuje se prelazak na zimske gume kada temperatura padne ispod 7°C. Na tim temperaturama imaju znatno bolji učinak u smislu vuče, prianjanja u zavojima i kočenja od svojih ljetnih kolega. Njihov sastav se sastoji od mekih gumenih smjesa i imaju dublje utore i tanke proreze za povećanje vuče u mokrim ili ledenim uvjetima. To rezultira sigurnijim iskustvom vožnje i smanjenom ovisnošću o vremenskim uvjetima.

Kako biste svom automobilu osigurali najbolje zimske uvjete na cesti, odaberite BMW komplet zimskih kotača i zimske opreme. Kotače i opremu prilagodite modelu vašeg vozila i uživajte u zimskim avanturama. Provjereni, izdržljivi i ekonomični kotači savršeno će se uskladiti s komponentama šasije BMW-a i prilagodljivim sustavima za maksimalno prianjanje i performanse.

Naši ljubazni servisni savjetnici odgovorit će na sva vaša pitanja vezana za zamjenu zimskih kotača. Saznajte koji je pravi tlak u gumama i koliko često ga morate provjeravati, a pomoći će vam i s odabirom pravih guma baš za vaš automobil.

Kontaktirajte nas na broj telefona 040/328-007 ili na mail prodaja@ac-baumgartner.hr i naručite svoje originalne BMW zimske kotače.

Podijeli ovaj članak

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.