BMW rabljena vozila dostupna u AC Baumgartner.

Objavljeno: 17 siječnja, 2024

AC Baumgartner iz Čakovca, s 30-godišnjim iskustvom kao BMW servis, ističe se kao pouzdan partner ljubiteljima BMW-a u sjevernoj Hrvatskoj, ali i mnogo šire. Kroz neprestane investicije u nove programe, alate, obuke i podizanje razine usluge servisa, privlače sve više zadovoljnih klijenata.

Uz priznat servis, AC Baumgartner također se bavi i prodajom provjerenih BMW rabljenih vozila. Radi se o vozilima koja su prošla kroz detaljan pregled i ispunjavaju sve uvjete za apsolutno povjerenje i sigurnost. Stručnjaci iz AC Baumgartner osiguravaju da sva vozila zadovoljavaju visoke standarde. Radi se većim dijelom o godišnjacima i rabljenim vozilima do 5 godina starosti koja su detaljno pregledana i jamče provjerenu kilometražu.

AC Baumgartner nudi i mogućnost besplatne procjene vozila po principu “staro za novo”, a Premium modele mogu uvesti i prema vašoj želji.

Sva trenutno dostupna vozila mogu se pregledati na našem lageru.

Zainteresirani kupci mogu pregledati sva trenutno dostupna rabljena BMW vozila u AC Baumgartner kao i na našem lageru, a naši ljubazni prodavači će vam s veseljem predstaviti sve karakteristike BMW modela.

Istražite našu ponudu rabljenih BMW vozila i pretvorite svoje snove o vožnji u vlastitom BMW-u već danas!

Podijeli ovaj članak

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.