#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE.

BEZBRIŽNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. ZA SVAKOG VOZAČA I ZA SVAKI BMW.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama s vašim BMW servisnim partnerom. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko atraktivnih sveobuhvatnih cijena BMW Value Service, do naših BMW Repair & Care i mnogih drugih individualnih usluga. Uvijek imamo optimalnu ponudu za vas – za svaki model BMW-a, za vaše potrebe i za mnoge bezbrižne kilometre koji su još pred vama.

ONLINE NARUČIVANJE NA SERVIS

Zakazivanje termina servisa prikladnije nego ikad: s online sustavom za naručivanje na servis od sada možete zakazati sastanak u AC Baumgartner sa samo nekoliko klikova.

Vaše prednosti.

 • Fleksibilno online zakazivanje termina
 • Pregled servisnih opcija i radova održavanja za vaš BMW
 • Brza usluga BMW Roadside Assistance zahvaljujući automatskom prijenosu podataka o vozilu i lokaciji
 • Praktično upravljanje i praćenje vozila, bez obzira gdje se nalazite
 • Nove značajke i ažuriranja povezana s vašim BMW-om

Tri koraka do My BMW App.

 1. Preuzmite besplatnu aplikaciju My BMW iz Apple Store ili Google Play Store.
 2. Prijavite se sa svojim BMW ID-em ili kreirajte novi račun.
 3. Unesite identifikacijski broj vozila (Vehicle Identification Number ) vašeg BMW-a i povežite svoje vozilo s aplikacijom My BMW.

BMW PREGLED I ODRŽAVANJE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Jednostavno se prepustite i samo se koncentrirajte na ono što je stvarno važno – čisto zadovoljstvo u vožnji. BMW Service Inclusive vam to omogućuje. Plaćate fiksni iznos samo jednom i sve uključene usluge i radovi na održavanju u budućnosti pokriveni su za razdoblje po vašem izboru. U isto vrijeme, vaš BMW je uvijek u najboljim rukama i to se odnosi na sve uključene BMW servisne partnere diljem svijeta.

BMW VALUE SERVICE.

Nešto na šta možete računati: BMW Value Service. Bez obzira radi li se o kočnicama, ulju ili mikrofiltru, jedno je jasno: s BMW Value Service paketom dijelovi i vrijeme servisa su uključeni u jednu privlačnu i transparentnu cijenu. Prvoklasna ponuda je za sve BMW modele koji su stari pet ili više godina – jer što je starije vaše vozilo, to su atraktivniji naši uvjeti servisa.

BMW PRODULJENO JAMSTVO.

Uživajte u većoj sigurnosti do 5 godina. S BMW produženim jamstvom imate priliku produljiti dvogodišnje standardno jamstvo na rok od 3 do 5 godina ili 200.000 kilometara. Iskoristite prednosti sveobuhvatne usluge kao što su brzi popravci s originalnim BMW dijelovima i uživajte u ohrabrujućem osjećaju da ste spremni na sve.

VIŠE BMW USLUGA ZA VAS.

Uvijek smo tu za vas – sa stručnim osobljem, najsuvremenijim tehnikama popravka kao i originalnim BMW dijelovima. Naši stručnjaci osiguravaju brzo i profesionalno vraćanje vašeg vozila u izvorno stanje kako bi vaš BMW ostao pravi BMW. Ipak, u slučaju nezgode ili kvara, naši stručnjaci pružaju pomoć bilo gdje i bilo kada. Iskoristite prednosti usluge BMW Breakdown Assistance koja vam pomaže na brz i jednostavan način.

FAQ: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI O BMW CONNECTED DRIVE.

Što je usluga BMW Service?

Vaš BMW servisni partner dobro se brine za vas i vaš BMW. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, do atraktivnih sveobuhvatnih cijena BMW Value Service, do naše individualne usluge karoserije i boje, kozmetičkih popravaka i mnogih drugih usluga prilagođenih vama i vašem BMW-u: uvijek imamo pravo rješenje za vas – bez obzira koji BMW model vozite i što vam je potrebno. Mi se brinemo da vas očekuju mnogi kilometri bezbrižnog putovanja.

BMW je 1982. zamijenio stroge intervale održavanja prilagođenim servisom. Senzori i specifični algoritmi prate različite radne uvjete vašeg BMW-a. Condition Based Service (CBS) utvrđuje trenutne i buduće zahtjeve održavanja vašeg vozila. Sustav omogućuje prilagodbu opsega održavanja Vašim osobnim potrebama.

Upotrijebite kontrolni zaslon kako biste vidjeli preostale kilometre i vrijeme za odabrane zahtjeve održavanja, uključujući sve zakonski potrebne datume dospijeća:

 • Motorno ulje
 • Kočne pločice: prednje i stražnje pojedinačno
 • Tekućina za kočnice
 • Provjera vozila
 • Zakonski propisani pregledi u skladu s propisima zemlje
 • Filter krutih čestica


Uvijek ste unaprijed obaviješteni o terminu sljedećeg servisa.

Pogledajte kontrolni zaslon kako biste saznali koji servis trebate, na primjer, motorno ulje, kočne pločice, itd. Osim toga, vaše vozilo kontinuirano sprema sve informacije o zahtjevima za održavanje tijekom vašeg putovanja u daljinskom upravljaču (ključ vozila). Vaš BMW servisni partner može jednostavno pročitati podatke s vašeg ključa i dati vam ponudu koja uključuje opseg održavanja koji je najbolji za vas.

VIN je identifikacijski broj vašeg vozila ili broj šasije. Identifikacijski broj vozila možete pronaći u dijelu 1, odjeljak E vaše prometne dozvole. Prvi dio potvrde o registraciji postoji u ovom obliku od 2005. godine. Prije 2005. VIN je bio uključen u dokumente o registraciji u odjeljku 4.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.