slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrow
next arrow

ORIGINALNI BMW DODACI.

ONLINE NARUČIVANJE NA SERVIS

Zakazivanje termina servisa prikladnije nego ikad: s online sustavom za naručivanje na servis od sada možete zakazati sastanak u AC Baumgartner sa samo nekoliko klikova.

POKAZUJE SNAGU.

M Performance dijelovi za vanjštinu.

UBRZAJTE OTKUCAJE SRCA ČETIRI PUTA VIŠE:

01  Iznimna vozna dinamika

02  Uzbudljiv zvuk

03  Zamjetna estetika

04  Motorsport DNK koji možete osjetiti

S BMW M Performance dijelovima nadogradite svoj BMW na individualan način i pretvorite ga u posve jedinstven rad. Za aerodinamiku, ovjes ili kokpit: posvuda na automobilu, BMW M Performance dijelovi donose ne samo jednostavne nadogradnje, već i presudni plus u motorsport osjećaju.

PERFORMANSE DOLAZE IZ SAVRŠENSTVA.

Značajke za aerodinamiku, pogonski sustav i šasiju.

"M Performance dijelovi pružaju mom BMW-u izvrsnu sportsku prednost."

Augusto Farfus, BMW probni vozač

PREDAN MOTORSPORTOVIMA.

BMW M Performance dijelovi su ponosan partner BMW Motorsporta. Za naše klijente, dinamička visoka učinkovitost i sportske performanse bez premca su prepoznatljive i vezane uz BMW marku. Redovito sudjelovanje u utrkama automobila, s vozilima koja samo što nisu serijska proizvodnja, kritično je važno za BMW M Performance dijelove. Ono nadahnjuje naš razvoj i pruža vrijedne uvide kroz praktično iskustvo.

Od 2012. godine MotoGP sigurnosni automobil opremljen je BMW M Performance dijelovima. I naš BMW vozač radi na kvaliteti i izvedbi naših dijelova.

MOTORSPORT KOJI MOŽETE DODIRNUTI.

Značajke za unutrašnjost.

SPORTAŠ DO ZADNJEG DETALJA.

BMW M Performance analizator vožnje

Gorenavedeno obuhvaća dijagnostički uređaj i aplikaciju za pametni telefon (iOS i Android). Mnoštvo informacija, uključujući podatke motora, maksimalne vrijednosti, korištenje pedala gasa i kočnice, bočno ubrzanje i još mnogo toga, mogu se profesionalno snimiti i analizirati.

BMW M Performance držač.

Sigurna i stabilna baza za profesionalno snimanje na otvorenom kad se nalazite na trkaćoj stazi. Vanjski držač pričvršćuje se na jedan od otvora kuke za vuču automobila i kamerom se može upravljati pomoću aplikacije.

BMW M Performance etui.

U impresivnoj kombinaciji ugljika i Alcantara tkanine ključ se čvrsto pričvršćuje na etui vijka s utorom u BMW M Blue. Bezvremenski elegantan, tehnički sofisticiran – i koncizna motorsport izjava.

VIDEO GALERIJA M PERFORMANCE DIJELOVA.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.