ORIGINALNI BMW
DIJELOVI.

KAKO BI VAŠ BMW OSTAO ORIGINALAN.

Tražite li najbolje za svoj BMW? Odlučite se za originalne BMW zamjenske dijelove. Posebno razvijeno, proizvedeno i intenzivno testirano za vaš BMW. Poboljšavaju sigurnost, pouzdanost i trajnost vašeg BMW-a, istovremeno povećavajući njegovu vrijednost pri preprodaji.

AC Baumgartner rado će vas savjetovati.

PREDNOSTI ZA VAS

5 RAZLOGA ZA ODABIR
ORIGINALNIH BMW DIJELOVA.

Provjerena BMW kvaliteta.

Atraktivna vrijednost za novac.

Trajno zadržavanje vrijednosti.

Prvoklasna BMW stručnost.

Jamstvo do 24 mjeseca.

ORIGINALNI BMW NOVI DIJELOVI

NOVI I PRILAGOĐENI ZA VAŠ BMW.

U slučaju istrošenosti ili oštećenja dijela, ili neispravnog dijela, BMW nudi originalni BMW novi dio izrađen po mjeri za svaki dio, od lansiranja originalnog modela do najmanje dvanaest godina nakon prestanka proizvodnje modela . To jamči sigurnost i očuvanu vrijednost vašeg BMW-a.

PRERAĐENI DIJELOVI

NE MORA UVIJEK BITI NOVO.

Pedantno ispitanI i spremni za upotrebu. Prerađeni originalni BMW dijelovi regulirani su istim strogim smjernicama kvalitete kao i originalni novi BMW dijelovi. Stoga su jednako dobri za vaš BMW, a istovremeno čuvaju okoliš. BMW također nudi 24-mjesečno jamstvo na sve prerađene dijelove. Na taj se način možete u potpunosti osloniti na prerađene originalne BMW dijelove. BMW nudi sljedeće prerađene originalne dijelove za odabrane modele:

  • automatski mjenjači
  • transfer boxes
  • steering gears
  • turbopunjači
  • starters 
  • alternatori
  • head units

PONOVNA PROIZVODNJA

5 KORAKA DO NOVE KVALITETE.

Profesionalno uklanjanje.

Odgovarajući dijelovi se profesionalno uklanjaju s rabljenih vozila ili se nabavljaju od BMW prodavača.

Pažljivo čišćenje.

Pažljivo i temeljito čistimo sve dijelove na početku procesa ponovne proizvodnje. BMW za to koristi nježne i ekološki prihvatljive metode, poput čišćenja suhim ledom.

Vizualna i funkcionalna provjera.

Pomno ispitujemo dijelove prije nego što ih ponovno proizvedemo. Svi dijelovi moraju proći vizualni pregled i funkcionalnu provjeru kako bi se osiguralo da zadovoljavaju visoke standarde originalnih BMW dijelova.

Moderna obnova.

Dijelovi su profesionalno skinuti. Sve komponente se pojedinačno provjeravaju i po potrebi mijenjaju. Osjetljivi potrošni dijelovi se mijenjaju kao mjera opreza. Sva elektronika ažurirana je na najnoviju verziju softvera. Nakon ponovne ugradnje, komponenta se ponovno provjerava.

Stroge kontrole kvalitete.

Prerađeni originalni BMW dijelovi podliježu istim standardima kao i novi dijelovi. Zato ih jednako pažljivo i opsežno provjeravamo. Dakle, kvaliteta obnovljenog dijela odgovara onoj novog, kao i jamstvo od 24 mjeseca.

ORIGINALNI BMW CLASSIC DIJELOVI

ORIGINALNI BMW DIJELOVI ZA KLASIČNE AUTOMOBILE.

Isplati se osloniti isključivo na originalne BMW dijelove kada je riječ o zamjenskim dijelovima za još dugotrajnije uživanje u vašem klasičnom automobilu. Bilo da se radi o šasiji, elektronici ili karoseriji – BMW Classic dijelovi dostupni su u AC Baumgartner. Stručnjaci naručuju potrebne dijelove i ugrađuju ih svojim stručnim znanjem.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.