O nama

Auto Centar Baumgartner d.o.o. tvrtka je obitelji Baumgartner kojoj korijeni sežu u 1982. godinu kada je otvoren obrt za servis vozila. Ovlašteni BMW prodajno-servisni centar postajemo 1994. godine, a 1999. selimo se u novi objekt u Čakovcu. Kroz cijelo razdoblje neprestano ulažemo u obrazovanje i usavršavanje naših zaposlenika, kao i u obnovu i modernizaciju opreme. Opremljeni smo najsuvremenijom dijagnostičkom i servisnom opremom po najvišim standardima BMW AG-a. Na tržištu smo prisutni već 42 godine, što potvrđuje garanciju i našu kvalitetu usluge, kako na tržištu RH, tako i na području EU.

Naš tim savršeno zna kako vam pomoći u održavanju i servisu Vaših BMW i Mini vozila,
kako biste mogli krenuti na put potpuno sigurni i zadovoljni. S našim mnogobrojnim godinama iskustva, ali i konstantnim edukacijama i praćenjem trendova po svim standardima, uklanjamo sve brige o vašem automobilu. Na vama je samo jedno, da krenete na put i uživate!

Trenutačno u Auto Centru Baumgartner radi 30 strastvenih djelatnika koji stvaraju otvorenu i pozitivnu atmosferu kako bi osigurali zadovoljstvo Vas, naših klijenata. Želimo da vozači BMW-a i Minija osjete toplinu doma kad posjete Auto Centar Baumgartner.

AC Baumgartner i održivost.

AC Baumgartner ispunjava najviše i najpotpunije zahtjeve u području korporativne društvene odgovornosti. Potpuno se pridržavamo međunarodnog standarda ISO 26000 s temama kao što su CO2 otisak, poslovni procesi, energetski tokovi, inovativna snaga, poduzetništvo i kadrovski plan. Dobar primjer je nedavna obnova naše poslovnice u Čakovcu. Teoretski možemo opskrbiti 2/3 zgrade električnom energijom putem 30kW solarnih panela, koristimo toplinske crpke za povrat topline te imamo punionice za hibridna i potpuno električna vozila. Osim toga, imamo snažne ambicije u pogledu našeg budućeg poslovanja. Glavni cilj je održiva i niskoemisijska budućnost.

AC BAUMGARTNER BMW SERVIS VAM NUDI:

  • Stručne i dobro obučene tehničare
  • Potpunu transparentnost u odnosu na cijene usluga i dijelova
  • Modernu dijagnostičku opremu po najvišim standardima BMW-a za dijagnozu i popravak vozila
  • Kompletnu seriju specijalnih alata koji zadovoljavaju stroge standarde BMW AG-a
  • Aktivno sudjelovanje u očuvanju okoliša kroz sustavno upravljanje otpadom

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.