KONCENTRIRAJTE SE NA ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. ZA SVE OSTALO BRINEMO MI.
MY BMW SERVIS.

ONLINE NARUČIVANJE NA SERVIS

Zakazivanje termina servisa prikladnije nego ikad: s online sustavom za naručivanje na servis od sada možete zakazati sastanak u AC Baumgartner sa samo nekoliko klikova.

Iskusite uslugu iznova. Bilo kada. Sa bilo kojeg mjesta. My BMW servis nudi vam širok spektar usluga koje će vam olakšati život. Od zakazivanja online termina servisa, umrežavanja vašeg BMW-a s aplikacijom My BMW, do beskontaktnog prijema usluge kako bi se izbjeglo vrijeme čekanja i Smart Video komunikacije za maksimalnu transparentnost dodatnih usluga. Naša ponuda digitalnih usluga prilagođena je vašim potrebama i željama. Pametni i inovativni, pojednostavljuju vaš svakodnevni život i pružaju vam individualnu podršku.

My BMW Service.

Pokreni video

MY BMW APP.

Pomoću aplikacije My BMW ostajete povezani sa svojim vozilom čak i kada niste u svom BMW-u. Aplikacija planira putovanja uzimajući u obzir trenutnu prometnu situaciju i upozorava vas da pravovremeno krenete. U slučaju kvara, automatski prenosi podatke o vašoj lokaciji i vozilu kako biste mogli dobiti pomoć što je brže moguće. Aplikacija vas također podsjeća da ugovorite termin za servis i nudi mnogo više funkcija koje se neprestano proširuju.

Vaše prednosti

 • Udobno upravljanje i kontrola vozila, bez obzira gdje se nalazili.
 • Jednostavno upravljanje servisom i održavanjem vašeg BMW-a.
 • Brza BMW pomoć na cesti zahvaljujući automatskom prijenosu podataka o vozilu i lokacije.
 • Vijesti i novosti o BMW-u.
 • Fleksibilno online naručivanje termina servisa.

U samo tri koraka do željenog termina

 1. Besplatno preuzmite aplikaciju My BMW s Apple Store ili Google Play trgovine.
 2. Prijavite se svojim BMW ID-om ili otvorite novi račun.
 3. Unesite broj šasije svog BMW-a i povežite svoje vozilo s aplikacijom My BMW.

BMW SMART VIDEO COMMUNICATION.

Zahvaljujući BMW Smart Video Communication – inovativnom sustavu za video dijalog – jednostavno možete pogledati preko ramena naših servisnih stručnjaka. Dok se vaš BMW servisira u zastupništvu, e-poštom, SMS-om ili putem My BMW aplikacije dobit ćete video nastao izravno u radionici. Bez obzira gdje se nalazite, možete točno vidjeti koji su potrebni dodatni radovi održavanja i popravaka. Također ćete dobiti detaljnu ponudu za predloženi rad na servisu. Kada se uvjerite, možete je odobriti jednim klikom.

Vaše prednosti

 

U samo tri koraka do željenog termina

 1. Dok se vaš BMW servisira u zastupništvu, e-poštom, SMS-om ili aplikacijom My BMW primit ćete videozapis stvoren izravno u radionici.
 2. Detaljan zahtjev za predložene dodatne servisne radove dobit ćete od svog BMW servisnog stručnjaka.
 3. O ponudi možete razgovarati sa servisnim stručnjakom ili je odobriti jednim klikom.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.