NADOGRADNJE BMW CONNECTED DRIVE.

S BMW ConnectedDrive nadogradnjama održavate svoje vozilo ažurnim. Zahvaljujući redovitim, besplatnim, bežičnim ažuriranjima softvera, vaš BMW dobiva funkcionalna proširenja i poboljšanja. Osim toga, imate priliku fleksibilno pretplatiti dodatne značajke putem nadogradnji dostupnih za kupnju.

FUNKCIJE KOJE SE MOGU PRETPLATITI.*

 • Bilo kada – novo vozilo radi točno kada to želite
 • Fleksibilno – zahvaljujući terminima od mjesec dana do doživotnog
 • Praktično – jednostavno i povoljno rezervirajte dodatne značajke koje se plaćaju putem aplikacije My BMW ili vašeg vozila
 • Intuitivno – Jednostavna aktivacija u nekoliko minuta putem vašeg BMW ID-a

BMW DIGITAL PREMIUM.

 • Doživite opcijski premium paket s dodatnim digitalnim značajkama i uslugama – Započnite s 3-mjesečnim probnim razdobljem.
 • Poboljšane BMW Maps funkcije poput navigacije i vizualizacije prometa, proaktivnih prijedloga putovanja i podrške pri parkiranju.
 • Ostvarite pristup raznim aplikacijama za zvuk, zabavu i vijesti putem trgovine ConnectedDrive u svom BMW-u i profitirajte od redovitih ažuriranja.
 • Uživajte u vašoj omiljenoj glazbi, podcastu i igrama koje su prikladno integrirane na vaš BMW zakrivljeni zaslon – s uključenom količinom podataka.

CONNECTED BOOSTERS.

 • Optimalni paket naplativih digitalnih usluga za vaš BMW
 • Navigacija, infotainment i inovativne opcije upravljanja pretvaraju svako putovanje u digitalno iskustvo
 • Iskoristite sveobuhvatno povezivanje
 • Pristupite svom vozilu putem pametnog telefona pomoću aplikacije My BMW

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

 • Vaš BMW ažuriran s besplatnim ažuriranjem softvera za vaše vozilo
 • Bežično preuzimanje ažuriranja softvera putem aplikacije My BMW ili SIM kartice vašeg BMW-a. Ugradnja je tada moguća izravno u vozilo
 • Nove funkcije i značajke kao i stalna poboljšanja proizvoda
 • Primajte informacije o novim nadogradnjama putem push poruka u vozilu ili u aplikaciji My BMW

FLEKSIBILAN NAČIN DA OPREMITE VAŠE VOZILO DODATNIM FUNKCIJAMA KAKO BI ZADOVOLJILI VAŠE POTREBE NAKON KUPNJE.

FAQ: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI O BMW CONNECTED DRIVE.

Što se podrazumijeva pod "funkcijama koje se mogu pretplatiti"?

Funkcije koje se mogu pretplatiti nude vam mogućnost opremanja vašeg vozila preko zraka dodatnim funkcijama koje odgovaraju vašim potrebama. Ovisno o modelu i opremi, ove se funkcije mogu rezervirati doživotno ili aktivirati na ograničeno razdoblje, u rasponu od jednog mjeseca do tri godine. Aktivacija se može izvršiti fleksibilno u bilo koje vrijeme iz vozila, putem aplikacije My BMW ili BMW ConnectedDrive Storea na webu.

Sve funkcije koje su već dodane u trenutku kupnje i dalje su dostupne bez ikakvih promjena konfiguracija koje ste odabrali.

Aktivacija se odvija kupnjom putem BMW ConnectedDrive Storea. Možete pozvati trgovinu izravno iz svog vozila, putem aplikacije My BMW ili na webu i prijaviti se sa svojim BMW ID-om. Pregled već aktiviranih funkcija možete dobiti putem svog računa.

Obuhvaćena su sva vozila s BMW operativnim sustavom 7 ili novijim. [1] Ovo trenutno pokriva više od 30 BMW modela. Nakon što se prijavite sa svojim BMW ID-om, u svakom trenutku možete dobiti pregled već aktiviranih funkcija u aplikaciji My BMW ili putem BMW Connected Drive Storea na webu.

Može li vaše vozilo koristiti BMW Remote Software Upgrade ovisi o hardveru koji je instaliran. Gotovo sva vozila s BMW operativnim sustavom 7 ili novijim mogu to učiniti. Spada li vaše vozilo u ovu skupinu vrlo lako možete i sami saznati. Da biste to učinili, odaberite sljedeće opcije u izborniku vozila: “Moje vozilo” > “Postavke” > “Opće postavke” > “Udaljena nadogradnja softvera”. Ako se prikaže “Remote Software Upgrade”, možete koristiti ovu funkciju.

 

U slučaju BMW-a iX ili BMW-a serije 7, na primjer, možete pretplatiti Driving Assistant Plus kasnije, a za BMW serije 2 Active Tourer grijanje upravljača, ako ove funkcije već nisu kupljene ili aktivirane. Nakon što se prijavite sa svojim BMW ID-om, u svakom trenutku možete dobiti pregled već aktiviranih funkcija u aplikaciji My BMW ili putem BMW Connected Drive Storea na webu. Raspon BMW ConnectedDrive nadogradnji[1] stalno se povećava.

BMW Digital Premium je paket dodatnih digitalnih značajki i povezivosti za BMW Operating System 9. To uključuje poboljšane funkcije BMW Maps, zabavne značajke poput streaminga glazbe i igranja kao i pristup Appstore-u u automobilu.[2] BMW Digital Premium moguće je pretplatiti na mjesečnoj bazi putem ConnectedDrive Storea.

Obuhvaćena su sva vozila s BMW operativnim sustavom 9. Kako biste provjerili je li BMW Digital Premium dostupan za vaš automobil, prijavite se sa svojim BMW ID-om i idite u BMW ConnectedDrive Store bilo u automobilu ili na webu. U svakom trenutku će vam omogućiti pregled već aktiviranih i dostupnih funkcija.

Obje izborne ponude pružaju pristup dodatnim digitalnim značajkama. Dostupnost ovisi o modelu i operativnom sustavu BMW-a. Kako biste provjerili koji je dostupan za vaš BMW, idite u BMW Connected Drive Store i prijavite se sa svojim BMW ID-om.

S pretplatom na BMW Digital Premium u vašem BMW-u s operativnim sustavom 9, BMW Intelligent Personal Assistant naučit će vaše postavke i navike, možete individualizirati vizualizaciju, a dodatne ikone dostupne su za vaše pretraživanje. Osim toga, dobivate proaktivne prijedloge za korisne aplikacije za vozila. Osnovne funkcije BMW Intelligent Personal Assistant dostupne su bez pretplate na BMW Digital Premium ako je instaliran operativni sustav 9.

Ovisno o zemlji isporuke, možete rezervirati BMW Digital Premium u odabranim BMW modelima s BMW operativnim sustavom 9 kao mjesečnu ili godišnju pretplatu s popustom. Za više informacija o pretplati na BMW Digital Premium, pregled usluga i aplikacija dostupnih za vaše vozilo te razdoblja valjanosti i cijene, pogledajte BMW ConnectedDrive Store u vozilu ili na internetu na www.bmw-connecteddrive.com.

Da. Možete odabrati besplatnu 30-dnevnu testnu verziju BMW Digital Premium za odabrane BMW modele s BMW operativnim sustavom 9. Nakon što se prijavite sa svojim BMW ID-om, vidjet ćete obavijest i možete započeti fazu testiranja. BMW Digital Premium test pretplata automatski završava nakon 30 dana. Za više informacija o pretplati na BMW Digital Premium, pregled usluga i aplikacija dostupnih za vaše vozilo te razdoblja valjanosti i cijene, pogledajte BMW ConnectedDrive Store u vozilu ili na internetu na www.bmw-connecteddrive.com.

 

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.