VAŠ SVIJET. My
BMW

Doživite prednosti nove My BMW
aplikacije*

ONLINE NARUČIVANJE NA SERVIS

Zakazivanje termina servisa prikladnije nego ikad: s online sustavom za naručivanje na servis od sada možete zakazati sastanak u AC Baumgartner sa samo nekoliko klikova.

Nova My BMW aplikacija odgovara vam jednako savršeno kao i vašem BMW-u. To je izravna veza s vozilom i svijetom BMW-a, čak i kada niste u svom BMW-u. Svojim modernim dizajnom, intuitivnim sučeljem i mnogim funkcijama, My BMW aplikacija postat će vaš svakodnevni pratilac mobilnosti. Planirajte putovanja dok ste još u pokretu ili pošaljite svoje sljedeće odredište s kauča izravno na svoj BMW. Prije početka putovanja provjerite preostali domet ili jednostavno namjestite klimu u unutrašnjosti. Niste sigurni jeste li zaključali vozilo nakon vožnje? Prijavite se u aplikaciju i zaključajte je daljinski dodirom. Aplikacija My BMW također ima vrlo korisne značajke posebno za vaš potpuno električni BMW ili plug-in hibrid. Optimizirajte potrošnju energije i troškove pomoću vremena za punjenje i klimatizaciju. Ili iskoristite prikupljene BMW bodove za BMW Charging usluge punjenja. A kad dođe vrijeme za sljedeći servis, aplikacija će vas obavijestiti i omogućiti vam da rezervirate sastanak izravno s nama. Aplikacija My BMW osigurava bezbrižnu mobilnost i još veći užitak u električnoj vožnji – bilo kad i bilo gdje. Vaš svijet. My BMW.

5 ZNAČAJKI NOVE
My BMW APLIKACIJE

  1. Trenutni pristup statusu i funkcijama vozila
  2. Direktan pristup vašem BMW servisu
  3. Pametne usluge za jednostavnu i sigurnu e-mobilnost
  4. Opsežne usluge navigacije i karti za planiranje putovanja
  5. Redovite nadogradnje i proširenje funkcija

BMW USLUGE I ZNAČAJKE NOVE My BMW APLIKACIJE.

PROVJERA STATUSA MOG VOZILA.

Sa My BMW aplikacijom, uvijek imate sve informacije na dlanu da ne morate ići do vašeg BMW-a. Ima li dovoljno dometa za spontano putovanje? Kolika je kilometraža dostupna? Jesu li sva vrata zaključana?

UPRAVLJANJE MOJIM VOZILOM NA DALJINU.

Jesam li zaključao vozilo, i gdje je točno parkirano? Remote Services pruža vam upravljanje vozilom na daljinu koristeći My BMW aplikaciju. Ohladite vaš BMW prije vožnje ili ga zaključajte koristeći vaš pametni telefon neovisno gdje se nalazili.

Neka vaš pametni telefon postane vaš digitalni ključ: možete kreirati BMW Digital Key putem vaše My BMW aplikacije i spremiti ga na vaš iPhone – ukoliko je kompatibilan.

UPRAVLJA MOJIM PUTOVANJIMA.

My BMW aplikacija pretvara svako putovanje u doživljaj bez stresa. Potražite nova odredišta ili osobne točke interesa u aplikaciji i pošaljite ih izravno na svoj BMW. Možete i prenijeti odredišta iz aplikacije karte, npr. Google Maps, koji podržava funkciju dijeljenja izravno na aplikaciju My BMW.

UPRAVLJA S MOJIM SERVISNIM ISKUSTVOM.

Kada je datum za sljedeći servis vašeg BMW-a? My BMW aplikacija zna točno kada vaše vozilo treba servis i javlja vam kada vaš BMW ponovno treba ići na servis. My BMW aplikacija je također vaša direktna linija sa odabranim BMW autoriziranim serviserom. Od pretraživanja do zakazivanja usluge, sve se obavlja brzo, povoljno i bez problema.

UPRAVLJA MOJIM VOZILOM SIGURNO.

Uvijek pripazite na okolinu svog BMW-a kako biste bili sigurni da je s vašim vozilom sve u redu. Remote Services i Remote 3D pogled omogućuju vam da pregledate područje oko svog vozila iz bilo koje perspektive ili da zaključate vrata putem aplikacije My BMW.

My BMW APLIKACIJA

Otkrijte novu My BMW aplikaciju: vaš
jednostavan pristup mnogim BMW
servisima i funkcijama.

* Aplikacija My BMW kompatibilna je sa svim BMW vozilima od 2014. godine nadalje, zajedno s opcijom ConnectedDrive Services i kompatibilnim pametnim telefonom. Dostupnost i funkcije aplikacije My BMW mogu se razlikovati ovisno o zemlji.

**Amazon, Alexa i sva povezana imena robnih marki zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njenih podružnica.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.