slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrow
next arrow

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI.

Naši BMW M Performance dijelovi čine da se vaš BMW ističe na način koji je istovremeno emotivan i jedinstven. Širok izbor dodatne opreme zaokružuje izgled, pojačava zvuk i čini vaš BMW još dinamičnijim.

BMW i5 s M Performance dijelovima.

Prvi BMW i5 postavlja standard: elegantna udobnost poslovne limuzine sa sprinterskom izvedbom električnog pogona. Ekskluzivni BMW M Performance dijelovi, uključujući lagane karbonske komponente, interno ventilirane kočnice ili podne prostirke koje nose BMW M logo, podižu sportski karakter novog BMW-a i5 na novu razinu.

KARAKTER: ELEKTRIČNI. IZGLED: DINAMIČAN.

M Performance prednji spliter, karbonski, središnji.

Ostavite snažan dojam: M Performance prednji spliter od karbona ističe izgled vozila na vrlo ekskluzivan način. Jedinstveni sportski izgled za sve koji odbijaju kompromise.

M Performance stražnji difuzor, aramid.

100 posto vrhunska tehnologija. 100 posto motosport karakter. 100 posto entuzijazam. M Performance stražnji difuzor izrađen od aramida stvara još moderniji izgled – i impresivno naglašava sportski izgled vozila. I dalje se može koristiti beskontaktno otvaranje vrata prtljažnika.

M Performance bočni produžetak praga, karbonski, lijevi.

Dinamična elegancija susreće se s individualiziranom atletikom: karbonski M Performance produžetak bočnog praga izrazito naglašava sportski izgled vozila. Također se može pohvaliti malom težinom, velikom stabilnošću dimenzija i savršenim pristajanjem.

M Performance 20" kočioni sustav.

Za kratke putove kočenja – čak i pod visokim toplinskim opterećenjem: 20″ M Performance kočioni sustav ima ventilirane lagane sportske kočione diskove. Opremljen je kočnicama sa šest klipova s ​​fiksnim aluminijskim čeljustima sprijeda i kočnicama s jednim klipom aluminijskih plutajućih kočionih čeljusti straga. U M Performance crvenoj boji. S M logom u boji.

21" M Performance kotači od lake legure Cross-spoke stil 943 M dvobojni.

 Visokokvalitetni 21″ M Performance kotači od lake legure Cross-spoke stil 943 M dizajnirani su u Bicolour Jet Black boji, sjajno brušeni i imaju logotip M Performance. Ljetni komplet kotača s monitorom tlaka u gumama, veličina kotača 8,5J x 21 s veličinom gume 255/35 R21 101Y XL sprijeda i 9.5 J x 21 veličinom kotača s 285/30 R21 103Y XL veličinom gume straga.

M Performance podne prostirke.

 Premium izgled, izvanredno prianjanje: M Performance podne prostirke dodaju individualni atletski dodir prostoru za noge, dajući cijelom vozilu dinamičniji izgled. S prošivenim natpisom M Performance. Vrhunski dizajn zaokružuju okviri u izgledu kože s ukrasnim šavovima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.

OTKRIJTE BMW M PERFORMANCE DIJELOVE.

BMW M Performance dijelovi donose uzbudljiv osjećaj motosporta na cestu. Svoj vlastiti BMW možete dizajnirati pojedinačno s ekskluzivnom dodatnom opremom. Svi BMW M Performance dijelovi nude vrhunsku kvalitetu za optimalne performanse i izrazito sportski dizajn, uz maksimalnu sigurnost i trajnost.

M2 s BMW M Performance dijelovima.

Novi BMW M2 Coupé neodoljiva je kombinacija dinamike koja oduzima dah, snage i agilnosti koja uvijek nudi radosno iskustvo vožnje. Ekskluzivni BMW M Performance dijelovi idealan su dodatak koji još više naglašava atletski karakter i užitak vožnje. Daljnji vrhunac, izvanredan sportski dizajn kotača temeljenog na motosportu, doslovno prenosi utrke sa staze na cestu.

ISTINSKO UZBUĐENJE.

M3 Competition Touring s BMW M Performance dijelovima.

Prvi BMW M3 Competition Touring s M xDriveom kombinira izvanredne performanse BMW-a M3 s fleksibilnošću i funkcionalnošću BMW-a Touring. Iskorištavanjem prednosti tehnologija koje se koriste u motosportu, izvrsne performanse i dinamika su zadani. Ekskluzivni, skrojeni BMW M Performance dijelovi trešnja su na vrhu.

SPORTSKI BEZ KOMPROMISA.

BMW M Performance dijelovi za više modela.

Od motosporta do svakodnevnog života.

AC BAUMGARTNER ĆE VAS RADO SAVJETOVATI.

AC Baumgartner rado će vas osobno savjetovati o svim proizvodima, uslugama i M Performance dijelovima za vaš BMW. Priuštite si više vremena za lijepe stvari u životu i odmah nam se obratite.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.