POZDRAV SUNCU.

S ORIGINALNIM BMW DODACIMA, LJETNIM KOTAČIMA I SERVISOM.

STVOREN ZA ISTRAŽIVANJE. Toplina sunca na vašoj koži. Priroda koja blista u svoj svojoj čudesnoj slavi. Dani su dugi i ispunjeni trajnim uspomenama. Iskoristite najbolje od proljeća i ljeta. Originalna BMW dodatna oprema priprema vaš BMW za svaku priliku. #WhateverHappens.

ORIGINALNI BMW DODACI. VANJŠTINA.

Istraživačka putovanja još su zabavnija kad je sunce vani. Fleksibilne mogućnosti skladištenja i transporta omogućuju vam otkrivanje i uživanje u toplim mjesecima u godini svaki dan iznova.

ORIGINALNI BMW LJETNI SET KOTAČA I DODACI.

Ceste mogu postati skliske nakon ljetne oluje. Originalni BMW ljetni setovi kotača brzo se postavljaju i poboljšavaju vaše iskustvo vožnje, osiguravajući da sigurno stignete na svoje odredište, bez obzira na vremenske prilike.

BMW SERVIS ZA PROLJEĆE I LJETO.

Nema ništa bolje od toga da se u proljeće i ljeto uputite na izlet ili putovanje. Bilo da planirate kratko putovanje ili obiteljski odmor – naši BMW servisni partneri pomoći će vam da najbolje pripremite svoj BMW i pobrinuti se za sve važne stvari na zahtjev.

servis-guma

BMW SERVIS NAPLATAKA I GUMA.

Mi mijenjamo vaše kotače kako bismo osigurali da uvijek vozite sigurno. Brzo je, učinkovito i po povoljnoj cijeni. Provjera profila gume i kočnica je naravno dio paketa. A vaši zimski kotači? Na vaš zahtjev, pravilno ćemo ih skladištiti. To vam štedi vrijeme i dragocjeni prostor.

10

BMW PROLJETNA PROVJERA.

Naši BMW servisni stručnjaci testirat će vaše vozilo BMW dijagnostičkim sustavom. Karoserija, gume, kočnice, rasvjeta, sustav brisača vjetrobranskog stakla i više, sve će biti pažljivo provjereno i vraćeno u prvoklasno stanje, ako je potrebno. Rezultat: Vaš BMW je savršeno pripremljen za proljetne i ljetne mjesece.

11

BMW HOLIDAY CHECK.

Krenite u tople ljetne dane najbolje pripremljeni: zajamčeno je da ćete se osjećati opušteno na svom putovanju do odredišta nakon provjere vozila s BMW dijagnostičkim sustavima i opsežne vizualnog provjere te provjere funkcionalnosti.

20

BMW PROVJERA KLIMATIZACIJSKOG SUSTAVA.

BMW-ovi servisni stručnjaci također će provjeriti sve važne komponente klimatizacijskog sustava vašeg BMW-a kako bi osigurali ugodna putovanja u vrućim danima. Oni će također zamijeniti potrošne dijelove, ako je potrebno. Tako će vaš klimatizacijski sustav nastaviti raditi snažno i učinkovito. I uvijek ćete stići svježi i opušteni na odredište.

ORIGINALNI BMW DODACI. UNUTRAŠNJOST.

Zlatni ljetni dani – savršeni za istraživanje. Gdje će te odvesti sljedeće putovanje? Zajamčeno je da ćete putovati udobnije, sigurnije i individualnije s praktičnim originalnim BMW dodacima za interijer.

ORIGINALNI BMW PROIZVODI ZA NJEGU.

Vrijeme je za proljetno čišćenje? Originalni BMW proizvodi za njegu dizajnirani su posebno u tu svrhu. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, nježni, ali učinkoviti, održavaju vaš BMW u najboljem stanju, osiguravajući da u ljeto odete dotjerani.

BMW Natural Air Limited Edition punjenje Tropical Forest

Uz BMW Natural Air Limited Edition punjenje iz asortimana Tropical Forest, možete uživati ​​u ugodnom mirisu u unutrašnjosti vozila na svojim putovanjima.

Savršeno za čišćenje osjetljivih površina.

S BMW krpom za čišćenje zaslona možete čistiti i održavati svoje zaslone i površine visokog sjaja bez brige o ogrebotinama, tragovima ili dlačicama.

Jasan pogled u svim vremenskim uvjetima.

BMW koncentrat za pranje stakla djeluje kao visoko koncentrirani aditiv za čišćenje sustava za pranje vjetrobrana i prednjih svjetala.

17

ORIGINALNI BMW DODACI ZA PUNJENJE.

BMW M Performance dijelovi donose uzbudljiv osjećaj motosporta na cestu. Svoj vlastiti BMW možete dizajnirati pojedinačno s ekskluzivnom dodatnom opremom. Svi BMW M Performance dijelovi nude vrhunsku kvalitetu za optimalne performanse i izrazito sportski dizajn, uz maksimalnu sigurnost i trajnost.

18

ORIGINALNI BMW DODACI.
Cijeli asortiman.

Tražite li određene dodatke? U AC Baumgartner pronaći ćete široku ponudu originalne BMW dodatne opreme za sve vremenske prilike. Od kotača i transportnih rješenja do proizvoda za njegu. I još mnogo toga.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA PUNJENJE.

BMW M Performance dijelovi donose uzbudljiv osjećaj motosporta na cestu. Svoj vlastiti BMW možete dizajnirati pojedinačno s ekskluzivnom dodatnom opremom. Svi BMW M Performance dijelovi nude vrhunsku kvalitetu za optimalne performanse i izrazito sportski dizajn, uz maksimalnu sigurnost i trajnost.

ORIGINALNI BMW DODACI. Cijeli asortiman.

Tražite li određene dodatke? U AC Baumgartner pronaći ćete široku ponudu originalne BMW dodatne opreme za sve vremenske prilike. Od kotača i transportnih rješenja do proizvoda za njegu. I još mnogo toga.

BMW USLUGE.

#WHATEVERHAPPENS.

Budući da se uvijek može dogoditi nešto nepredviđeno, dobar je osjećaj biti spreman. Kamo god vas putovanje odvede, BMW je tu da vas podrži u svakoj situaciji sa širokim rasponom servisnih opcija.

 

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.