JESEN I ZIMA, PONOVNO OTKRIVENI.

S ORIGINALNIM BMW DODACIMA, ZIMSKI KOTAČI I SERVIS.

ONLINE NARUČIVANJE NA SERVIS

Zakazivanje termina servisa prikladnije nego ikad: s online sustavom za naručivanje na servis od sada možete zakazati sastanak u AC Baumgartner sa samo nekoliko klikova.

Otkrijte ljepotu zimske sezone s originalnom BMW dodatnom opremom.

STVORENO ZA ISTRAŽIVANJE. Život se događa vani. Čak i kad je hladno. Vaš BMW savršen je suputnik u vašim istraživanjima u hladnim zimskim mjesecima. Pogotovo ako je potpuno opremljen za ovo razdoblje. Istražite mogućnosti i pregledajte našu online brošuru. #WhateverHappens.

ORIGINALNI BMW DODACI ZA JESEN I ZIMU.
VANJŠTINA.

Kada dani postanu kraći, svaki trenutak bi trebao biti nešto za doživjeti. Uz pravu opremu za više prostora za odlaganje i udobnost transporta, ne morate ništa žrtvovati već uživajte u fleksibilnosti i slobodi.

ORIGINALNI BMW ZIMSKI SET KOTAČA I DODACI.

Originalni BMW zimski set kotača osigurava izvrsne vozne karakteristike čak i na mokrim i ledenim uvjetima. S našim kompletom zimskih kotača putujte sigurno i uživajte u pogodnosti brze montaže.

BMW SERVIS ZA ZIMSKU SEZONU.

Što moj BMW treba da bude idealno pripremljen za jesen i zimu? I kako mogu biti siguran da sam dobro pripremljen za zimski odmor? Ako imate bilo kakvih pitanja, AC Baumgartner rado će vam pružiti savjet i pobrinuti se za sve važne detalje kada je to potrebno.

ORIGINALNI BMW DODACI. UNUTRAŠNJOST.

Uz naše praktične Originalne BMW dodatke za unutrašnjost, putujte s još većom udobnošću i individualnošću. Vaš BMW ostaje mjesto gdje se možete osjećati opušteno čak i kad je vani hladno i mokro.

ORIGINALNI BMW PROIZVODI ZA NJEGU

Čak ni snijeg, blato i niske temperature neće omesti vaša putovanja u hladne dane jer su naši originalni BMW proizvodi za njegu napravljeni upravo za ovo doba godine. Visokokvalitetni, meki i učinkoviti, održavaju vaš BMW u najboljem mogućem stanju.

Čišćenje i njega zimi.

Dobro pripremljeni za hladnu sezonu: BMW komplet za njegu, zimsko izdanje, savršeno je prilagođen potrebama zimske njege vozila.

Brzo uklonite snijeg i led s vjetrobrana.

Teleskopski BMW strugač za led s četkom za snijeg praktičan je suputnik. Zahvaljujući prilagodbi duljine, možete udobno dosegnuti cijelo vjetrobransko staklo čak i na većim vozilima.

Čist pogled u svim vremenskim uvjetima.

BMW tekućina za čišćenje s antifrizom sprječava smzavanje sustava za pranje prozora i osigurava optimalnu vidljivost.

BMW SERVIS.

#WHATEVERHAPPENS.

Budući da se uvijek može dogoditi nešto nepredviđeno, dobar je osjećaj biti spreman. Kamo god vas putovanje odvede, AC Baumgartner je tu da vas podrži u svakoj situaciji sa širokim rasponom servisnih opcija.

Dobro došli u My BMW

Registrirajte se i iskoristite prednosti:

Prijavite se
na newsletter

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail info@ac-baumgartner.hr. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.