Ovlašteni Suzuki servis u AC Baumgartner najsigurniji je servis

42 godišnje iskustvo u servisiranju vozila

Servis po najvišim Suzuki standardima

Naši mehaničari educirani su u posebnoj Suzuki akademiji te redovito pohađaju seminare o najnovijim tehničkim uputama za održavanje Suzuki vozila. Dugogodišnje iskustvo naših mehaničara, vrhunski alati i oprema te predanost poslu jamče servis vašeg vozila po najvišim standardima i pravilima Suzuki garancije.

Originalni Suzuki dijelovi

Radimo sa najkvalitetnijim orginalnim Suzuki dijelovima koji su specijalno dizajnirani za kvalitetu servisiranja Suzuki vozila. Omogućavamo jamstvo na dijelove i ugradnju od 12 mjeseci. Za rabljena vozila na izrčiti zahtjev korisnika vozila možemo ugraditi i zamjenske dijelove.

Poseban popust na redoviti servis Suzuki vozila

Svoja Suzuki vozila servisirajte kod nas i nakon isteka garancije. Kako bi izbjegli nepotrebne višestruke troškove te nestručno odrađen posao i ugradnju neoriginalnih rezervnih dijelova upitne kvalitete, na redovite servise odobravamo poseban popust. Brinemo o tome da vaš Suzuki i nakon 3 godine starosti zadrži pouzdanost i sigurnost koje garantira ugradnja originalnih dijelova od strane vrhunski educiranog i kvalificiranog osoblja.

Hotel za gume

Svoje sezonske gume možete skladištiti u našem Hotelu za gume. Kontaktirajte nas telefonski ili putem mail adrese te dogovorite čuvanje, kupnju ili zamjenu guma.

Kvalitetno ulje za vaše Suzuki vozilo

Redovna promjena ulja važna je za svaki motor kako bi se zadržao njegov vijek, ekonomičnost, pravilan rad i kako se ne bi nataložile razne štetne tvari. Zato je važno poštivati intervale izmjene ulja preporučene od proizvođača. Preporučamo novo originalno Suzukijevo potpuno sintetsko ulje razvijeno uporabom naprednih tehnologija koje daje najbolje rješenje za optimalan rad motora.  Redovitim servisima i izmjenom kvalitetnog ulja najbolje brinete o svom motoru.