Suzuki ide ponovno nekoliko stepenica naprijed što se tiče usluge i komunikacije s klijentima. Razvili su aplikaciju SUZUKI CONNECT koja daje novu razinu pogodnosti i sigurnosti pružajući bolje iskustvo i veće zadovoljstvo posjedovanja Suzuki automobila. Nova aplikacija za pametni telefon omogućuje vam da u svakom trenutku, daljinski, pratite što se događa s vašim automobilom.

SUZUKI CONNECT nudi sedam servisnih funkcija

Sve što trebate učiniti je preuzeti i instalirati aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon kako bi vaše iskustvo u automobilu Suzuki bilo još praktičnije i sigurnije. Nakon instalacije i povezivanja, vaša će aplikacija omogućavati korištenje sedam servisnih funkcija.

Evo o kojim servisnim funkcijama je riječ:

1. Obavijest o statusu

Obavijest o statusu će vam stići u slučaju da ste izašli iz automobila i niste zaključali vrata ili ste zaboravili ugasiti prednja svjetla ili svjetla za opasnost.

2. Lokator parkiranog automobila

Lokator parkiranog automobila prikazat će lokaciju vašeg parkiranog automobila na karti pametnog telefona.

3. Povijest vožnje

Povijest vožnje omogućuje vam provjeru i upravljanje podacima o povijesti vožnje.

4. Nadzor i ograničenje kretanja

U slučaju da drugi vozač koristi automobil, funkcija nadzora vas obavještava kada automobil izađe ili uđe na unaprijed određeno područje tijekom unaprijed postavljenog vremenskog perioda. Upozorenje o ograničenju kretanja obavještava vas kada se automobil ne nalazi u određenom području nakon unaprijed postavljenog vremena.

5. Sigurnosne obavijesti

Sigurnosna obavijest pojavit će se na vašem pametnom telefonu ako je aktiviran sigurnosni alarm ili ako se motor pokrene u vrijeme kada ne koristite automobil.

6. Obavijest o svjetlu upozorenja

Obavijest o svjetlu upozorenja doći će na vaš pametni telefon kada se upali svjetlo upozorenja u vašem automobilu.

7. Obavijest o periodičnom održavanju / opozivu

Obavijest o periodičnom održavanju obavijestit će vas o vremenu održavanja vašeg automobila te o opozivima i servisnim kampanjama.

Ako ste vlasnik Suzuki automobila, ovo je aplikacija koju želite i svakako morate imati. U AC Baumgartner će vam pomoći da aplikaciju instalirate i povežete ju sa svojim automobilom. Potražite savjet i više informacija o aplikaciji kod ljubaznih prodavača u Čakovcu i Varaždinu.