Krenula je nova kampanja za modele Vitaru i S-Cross, tijekom koje će ih kupci moći platiti u 3 identična, godišnja obroka.

Tijekom ove kampanje, kupci će ostvariti veliku uštedu, jer neće morati snositi nikakve troškove kamata, odnosno, kamata će iznositi 0%.
Također, neće morati snositi nikakve troškove pripadajuće papirologije.
Redovna cijena iz cjenika jednostavno se podijeli na 3 jednaka dijela, i to postaje iznos rate koji se plaća jednom godišnje.

Suzuki Vitara i Suzuki S-Cross postat će još povoljniji i još privlačniji kupcu.

Važno je istaknuti da su oba modela hibridi i da oba modela raspolažu isključivo motorima od 4 cilindra, s impozantnih 144 KS, a pritom njihova cijena kreće od prihvatljivih 129.976 kn.

Vitara s najjačim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla iskoro svu opremu koju možete zamisliti, moći će se kupiti za malo više od 50 tisuća kuna u 3 godišnje rate.

Za modele s manje opreme, cijena je osjetno manja, ali ne i komfor, jer su naši i bazni modeli izuzetno opremljeni te imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, električni paket, središnje zaključavanje, a da pritom i oni zadržavaju provjereni 4 cilindrični motor, impozantne i uvijek dostupne snage.

Vjerujemo kako će kupci znati iskoristiti ovu ponudu, ova dva pouzdana, sigurna i daleko, najpovoljnija hibrida na domaćem tržištu.

Pred vama su najpovoljnija 4 cilindra, na 3 rate, za 2 modela (Vitara i S-CROSS), te 1 i jedini Suzuki, uz 0% kamata i 0 troškova obrade.

Dođite u AC Baumgartner na probnu vožnju i izaberite novi nikad povoljniji Suzuki. Posjetite ih u salonu u Varaždinu i Čakovcu, ljubazni prodavači vas čekaju.